Diensten

Wij maken

het verschil

ADVIES

CONSULTANCY

Uit eigen ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om over te gaan op hard cups. Wij helpen u graag met alle vraagstukken.

Zoals de verschillende leveranciers, materialen, prijsstellingen, statiegeldsystemen, verdienmodellen, de coordinatie en veel meer.

 

LOGISTIEK

LOGISTICS

Samen met onze logistieke partner zorgen wij er voor dat de cups op tijd worden afgeleverd en ook weer op tijd worden opgehaald. Allemaal voor een betaalbare en lagere prijs dan wat u gewend bent.

 

Wij kunnen vanuit onze opslag in Nieuwegein (Utrecht) al uw cups vooraf per bar klaarzetten zodat dit op locatie niet meer hoeft te gebeuren

COÖRDINATIE

COORDINATION

Het logistieke proces rondom het gebruik van hardcups op evenementen en festivals is complex. Wij kunnen een team sturen om uw crew te ondersteunen of om de gehele operatie voor u uit handen te nemen.

 

Op deze manier kan u, of uw horeca partij, zich volledig focussen op de kerntaken. Een bijkomend voordeel is dat wij de uitval hiermee kunnen verlagen, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten.

WASSEN

WASHING

Met onze unieke wasstraat, speciaal gebouwd voor het spoelen van hard cups, kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

 

Daarnaast heeft onze wasstraat de hoogste capaciteit van heel Europa en is het de eerste en enige wasstraat ter wereld waar de cups er koud uitkomen, om condensvorming te voorkomen.

OPSLAG

WAREHOUSING

Na het spoelen dienen de cups weer netjes opgeslagen te worden.

 

Wij beschikken over voldoende ruimte om uw cups veilig en schoon te kunnen opslaan zowel tussen evenementen als in het laagseizoen.

FULL SERVICE

FULL SERVICE

Voor onder andere brouwers en grote organisaties bieden we ook een full service oplossing.

Uw cups zullen in beheer zijn bij CupStack en wij handelen alle contacten met klanten en partners af.

U ontvangt na afloop van elk evenement een duidelijk overzicht met de gebruikte cups, de uitval en de spoelkosten. Zo blijft u ook op de hoogte van de voorraad die beschikbaar is en of er mogelijk nieuwe cups moeten worden aangeschaft.

Interesse?

Bel ons gerust of stuur een mailtje.