Werkwijze

& visie

WERKWIJZE

Door onze werkwijze onderscheiden wij ons van andere partijen in de branche, zoals bekerleveranciers.

Onze service bestaat uit een aantal losstaande diensten, waaronder: advisering, logistiek, coördinatie, wassen en opslag. Elk van deze diensten zijn gezamenlijk of onafhankelijk van elkaar af te nemen, maar net wat het beste past bij de service die uw organisatie zoekt.

We lopen samen met u door het gehele vraagstuk over hardcups en maken een passend plan voor uw organisatie. Hierbij kijken we ook of er gedurende de show en op andere plekken extra ondersteuning vereist is of dat uw organisatie dat zelfstandig zonder problemen kan produceren. 

Hetgeen wat ons uniek maakt is dat wij geen hard cups verhuren/verkopen. Door dat niet te doen zijn wij, net als u, gebaat bij een lage uitval (of afkeur) en de bijhorende kosten. Het is daarom ook in ons belang ervoor te zorgen dat een hard cup zo lang mogelijk meegaat.

Op deze manier kunnen we de service die we leveren volledig transparant houden en ons focussen op het leveren van de beste dienstverlening. 

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

VISIE

Door de florerende economie en de toename in grootschalige festivals wordt er jaarlijks steeds meer afval geproduceerd. Het is een enorme klus om al dat afval te verzamelen, scheiden en praktisch onmogelijk om dit daadwerkelijk volledig te kunnen recyclen. 

De markt beweegt zich in een razend snel tempo en zoekt naar nieuwe duurzame alternatieven voor onder andere decoratie, food & beverages, maar ook consumptiemunten. Het ene alternatief is schoner dan het andere en daarom is het belangrijk om verder te kijken.

Behalve het terugdringen van het gebruik van eenmalig plastic is het ook belangrijk om te bekijken hoe we omgaan met het hergebruiken van andere alternatieven waaronder hard cups.

Wij geloven in de lange termijn. Wij willen er voor onze klanten en diens klanten zijn. Wij geloven in een scenario waarin iedereen van een goede samenwerking profiteert.

Door het bieden van de juiste ondersteuning zorgen wij ervoor dat hard cups duurzamer worden. Duurzamer dan wegwerp plastic zoals (r)PET, omdat over elke schakel binnen de keten is nagedacht.

Onze waarden bepalen onze bedrijfsvoering; betrouwbaar, transparant en onafhankelijk.

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.