Over ons

Hoe is alles ontstaan?

Als we het hebben over het ontstaan van het heelal, dan kunnen wij u helaas niks spannends vertellen. Wat wij wel kunnen vertellen is waarom we CupStack zijn gestart.

Maar… eerst wat achtergrondinfo. Zoals u kunt zien zijn wij met z’n drieën. Ooit begonnen wij bij Barproducties BV - de specialist op het gebied van horeca catering op evenementen. Gawein en Jeffrey begonnen in 2011 en Mirza in 2014.

In 2011 werkten wij voor het eerst met hard cups op ons eigen evenement: de Gaypride op het Amstelveld; in Stadsdeel Centrum werden hard cups toen al verplicht.

In 2014 pionierden wij samen met Apenkooi Events op hun grootschalige evenementen. Evenementen zoals DGTL, Straf_Werk, Pleinvrees, Kingsday etc. Dat zijn evenementen met tienduizenden mensen en dat vereiste een doordachte aanpak.

In al die jaren hebben we gigantisch veel ervaring opgedaan, niet alleen op het gebied van praktische zaken zoals de coördinatie tijdens een evenement, maar ook de theoretische zaken zoals de aanschaf, verschillende materialen in cups, keuzes in logistiek, het wassen van de cups en de opslag.

In de afgelopen jaren is de gemeente Amsterdam meer druk gaan zetten op de verduurzaming van evenementen. Het thema hard cups kwam dan ook vaak ter sprake. In onder andere Leiden en Vlaanderen zijn ze bijvoorbeeld al verplicht.

Keer op keer spraken wij met verschillende partijen die door de bomen het bos niet meer zagen of de dupe werden van bepaalde samenwerkingen. "Hoe werkt het allemaal nou écht en werkt het überhaupt?", kregen we vaak te horen.

Steeds maar weer die vragen, die ons hebben doen besluiten om CupStack op te richten, want we willen deze partijen ondersteunen. Wij willen er zijn om hun vragen te beantwoorden, en daarin onafhankelijk en transparant te kunnen zijn.

Wij geloven dat hard cups geen hoofdpijn zijn en wel degelijk bijdragen aan duurzame evenementen, maar enkel wanneer dit met een goed doordacht plan en de benodigde expertise wordt uitgevoerd.

Wij zijn er om een win situatie voor iedereen te creeren.

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.